Hondenoppas en verzorging aan huis

Honden zijn het best thuis in de eigen, vertrouwde omgeving. Daarnaast bestaat er bij honden een grote diversiteit aan rassen en evenzo aan eigenschappen en karakters. In het algemeen zijn vertrouwen en consequentie bepalend voor een goede omgang met een hond. Bij hondenoppas is het dan ook belangrijk dat er een match is tussen verzorger en hond. Beiden moeten er plezier aan beleven. Home Care Huisoppas zorgt samen met u voor de keuze voor de juiste hondenoppas.

Een hond hecht aan vaste gewoonte, consequente omgang en het opvolgen van de instructie van de eigenaar zijn daarbij essentieel. Liefdevolle omgang en verzorging maakt de oppasperiode voor alle partijen tot een succes.

Hondenoppas voor alle honden

Home Care Huisoppas heeft ervaring met (en oppas geregeld voor-) diverse rassen, van Kaukasische Herder tot Teckeltje.

Vaak zijn de “hoog risico” honden niet welkom bij een hondenpension. Home Care kijkt in dat opzicht niet naar het ras. Voor elke hond zorgen wij voor geschikte oppas.

Duidelijke afspraken

Bij hondenoppas wordt altijd afgesproken en in het contract vastgelegd, hoe lang (misschien hooguit één uur ingeval van een pup tot zo’n vier of vijf uren bij een volwassen hond) de oppas hond alleen kan blijven en de homesitter dus afwezig kan zijn om boodschappen te gaan doen, te gaan fietsen of wandelen of bijvoorbeeld musea te bezoeken.

De ervaring leert dat mensen meestal graag weer terugkomen bij een adres waar zij eerder oppasten. Dat is voor alle partijen fijn. Voor de opdrachtgever betekent dit, dat niet telkens weer andere mensen in de privacy moeten worden toegelaten. Juist voor honden is het prettig als het weer dezelfde mensen zijn, die ze natuurlijk direct weer herkennen.

Hondenoppas gezocht?

Op zoek naar oppas voor uw hond? U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

Referenties honden oppas

Home Care heeft de afgelopen ruim 35 jaar een uitgebreide lijst met referenties opgebouwd. Deze lijst is op aanvraag beschikbaar.

Lees meer over de dierenoppas service van Home Care.

HOME CARE HUISOPPAS AL 37 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.