Tijdelijke zorg voor kinderen

Bent u op zoek naar een (vakantie)oppas aan huis die voor een korte periode de zorg voor uw kind op zich neemt, dan heeft Home Care Huisoppas geschikte oppassers. De zorg voor kinderen staat daarbij voorop. Met zorg wordt bedoeld het verzorgen van de kinderen, koken en wassen. Maar ook ervoor zorgen dat alles, zoals bijvoorbeeld sport en muziekles, zoveel mogelijk normaal kan doorgaan.

Dat het ook een plezierige tijd voor de kinderen moet zijn is vanzelfsprekend. Als ouders laat je je kinderen immers alléén aan de zorg van anderen over als je daar zelf een goed gevoel over hebt.

Zorg voor kinderen gezocht?

Op zoek naar tijdelijk zorg voor kinderen? U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

Referenties kinderoppas

Home Care heeft de afgelopen ruim 35 jaar een uitgebreide lijst met referenties opgebouwd. Deze lijst is op aanvraag beschikbaar.

huisoppas vakantie

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.