Dierenoppas

Voor dierenoppas heeft Home Care Huisoppas zeer geschikte oppassers. Betreft het hondenoppas, dan mag u rekenen op vitale, sportieve mensen die van honden houden en graag met uw hond gaan wandelen en er conform uw instructies voor zullen zorgen. Gaat het om kattenoppas, dan zorgt Home Care voor mensen die daar met plezier voor zorgen.

De zorg voor paarden kan, afhankelijk van welke werkzaamheden specifiek gevraagd worden, uitsluitend worden uitgevoerd door mensen met kennis van- en vooral ook de nodige ervaring met paarden. Ook voor paarden oppas heeft Home Care ervaren dierenoppassers.

Kortom, met huisdierenoppas van Home Care mag u rekenen op liefdevolle verzorging. Denk aan het toedienen van medicijnen, maar bijvoorbeeld ook aan borstelen. Vanzelfsprekend zullen de oppassers teken verwijderen, proberen een vlooienplaag te voorkomen, of een doorntje uit een voetzooltje verwijderen en natuurlijk een aai en een knuffel geven.

Het komt vaak voor dat de dierenoppasser, eenmaal weer thuis, de dieren missen waar ze tijdelijk met hart en ziel voor hebben gezorgd. De ervaring leert dat ze elkaar graag weer terugzien bij een volgende opdracht.

Dierenoppas gezocht?

Op zoek naar dierenoppas? U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

Referenties

Home Care Huisoppas heeft de afgelopen ruim 35 jaar een uitgebreide lijst met referenties opgebouwd op huisdierenoppas. Deze lijst is op aanvraag beschikbaar.

 dierenoppas | huisdierenoppas | hondenoppas

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.