Tijdelijk beheer / erfhuizen

Als de laatste bewoner overlijdt, hebben de erfgenamen plotseling de zorg voor een huis met een waardevolle inboedel. In veel gevallen wonen zij ver van het (ouderlijk-) huis en hebben zij hun eigen drukke leven. Er zal dan naar een oplossing gezocht moeten worden voor het toezicht op het huis en de zorg voor eventueel aanwezige huisdieren. Tijdelijk beheer via Home Care Huisoppas is dan een heel goede oplossing.

Het tijdelijk beheer, door een persoon of echtpaar kan zolang als nodig of gewenst is.
De homesitters van Home Care Huisoppas passen met veel zorg en toewijding op het huis. Conform de instructies verlenen zij toegang aan de executeur testamentair, erfgenamen, werkster, de tuinman, taxateur en makelaar.

Gedurende de gehele oppasperiode houdt Home Care Huisoppas toezicht en controle op de uitvoering van uw opdracht. Een geventileerd, fris en schoon huis met een verzorgde tuin zal gemakkelijker te verkopen zijn dan een huis dat maandenlang werd afgesloten. Vooral in dat opzicht is tijdelijk beheer een investering die zich ruimschoots terugbetaalt.

OppasHomecare

Tijdelijk beheer nodig?

U kunt contact met ons opnemen: 073-5214362, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doormiddel van het contactformulier op deze website. De opdrachten voor tijdelijk beheer krijgt Home Care ook vaak via een vermogensbeheerder/bank, notaris of makelaar.

Referenties huisoppas/ tijdelijk beheer

Home Care heeft in de afgelopen 37 jaar honderden dankbrieven ontvangen.
Deze referenties zijn ter inzage.

 

huisoppas en hondenoppas 

HOME CARE HUISOPPAS AL 37 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.