Tijdelijk beheer / erfhuizen

Als de laatste bewoner overlijdt, hebben de erfgenamen plotseling de zorg voor een huis met een waardevolle inboedel. In veel gevallen wonen zij ver van het (ouderlijk-) huis en hebben zij hun eigen drukke leven. Er zal dan naar een oplossing gezocht moeten worden voor het toezicht op het huis en de zorg voor eventueel aanwezige huisdieren. Tijdelijk beheer is dan een uitstekende oplossing.

Het tijdelijk beheer gebeurt door een persoon of echtpaar die zo lang als nodig of gewenst (huisoppas stopt op de dag dat oppas niet langer nodig is) op een woning past. De homesitters van Home Care Huisoppas passen met veel zorg en toewijding op het huis. Conform de instructies verlenen zij toegang aan de executeur testamentair, erfgenamen, werkster, de tuinman, taxateur en makelaar.

Gedurende de gehele oppasperiode houdt Home Care Huisoppas toezicht en controle op de uitvoering van de opdracht. Een geventileerd, fris en schoon huis met een verzorgde tuin zal gemakkelijker te verkopen zijn dan een huis dat maandenlang werd afgesloten. Vooral in dat opzicht is tijdelijk beheer een investering die zich ruimschoots terugbetaalt.

Tijdelijk beheer gezocht?

De opdracht voor tijdelijk beheer krijgt Home Care ook vaak via een vermogensbeheerder/bank, notaris of makelaar, maar erfgenamen kunnen ook direct contact opnemen. U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

Referenties tijdelijk beheer

Home Care heeft de afgelopen ruim 35 jaar een uitgebreide lijst met referenties opgebouwd. Deze lijst is op aanvraag beschikbaar.

huisoppas en hondenoppas 

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.