Professionele aanpak sinds 1983

Home Care Huisoppas is met meer dan zevenendertig jaar ervaring de langst bestaande, professionele organisatie voor bemiddeling in huisoppas in binnen- en buitenland. Home Care Huisoppas bemiddelt in de ruimste zin van het woord in volledig op de situatie afgestemde huisoppas, huisdierverzorging en zorg voor kinderen. We streven voordurend naar een, voor alle partijen, zo prettig mogelijke oppasregeling.

Oppasvoorhonden

 

Als homesitters door onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld wegens ziekte) hun oppasactiviteit op het laatste moment moeten afzeggen, dan wel vroegtijdig moeten staken, zorgt Home Care direct, in ieder geval nog dezelfde dag(!) voor vervanging. In overleg met de opdrachtgever of contactpersoon wordt dan een passende vervanger ingezet.

Home Care Huisoppas is 24/7 bereikbaar op (073) 52 14 362

Headhunting

Het werven en selecteren van huispersoneel in vaste dienst. Tijdelijke ondersteuning (een helpende hand bieden) housekeeping of chauffeursdiensten.

Werving en selectie van huisoppassers voor tijdelijk beheer en huispersoneel in vaste dienst, desgewenst met verzorging van huisdieren.

Hans Verhallen Home Care Huisoppas

 Home Care Huisoppas LinkedIn

HOME CARE HUISOPPAS AL 37 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.