Huisoppas

Bij huisoppas is het belangrijk dat je absoluut een goed gevoel hebt bij degene die op je huis past. Je moet echt een klik voelen met de mensen die je toch min of meer in je privacy toelaat en waar je wellicht ook nog ‘ns je dieren aan toevertrouwt. Om met een goed gevoel van huis te kunnen gaan moet je dan wel de mensen hebben waar je je in dat opzicht helemaal zeker bij voelt. Alles valt of staat immers met de persoon van de homesitter, ook het succes van Home Care Huisoppas!

Al ruim 35 jaar ervaring met huisoppas

Home Care is in 1983 door Hans Verhallen (politie- dierenbescherming- en beveiligingsachtergrond) als eerste woningoppas dienst gestart en is met ruim 35 jaar ervaring de langst bestaande organisatie voor werving en selectie van homesitters en voor bemiddeling in huisoppas.

Home Care kan bouwen op een ruim bestand aan zorgvuldig geselecteerde, voornamelijk vijftigplus echtparen. In geval van ziekte of ander overmacht van huisoppasser regelen we direct, nog dezelfde dag, vervanging. Het oppassen en de zorg gaan dus onverminderd door. Home Care regelt de afhandeling met de verzekering ingeval van eventuele schade als gevolg van het oppassen.

Vanzelfsprekend gaat woningoppas gepaard met strikte regels en afspraken en is en blijft Home Care Huisoppas medeverantwoordelijk voor het hele traject en houden we gedurende de gehele oppasperiode contact met de homesitter.

Met Home Care huisoppas en dierenverzorging ga je ontspannen met vakantie, wetende dat je woning en dieren in goede handen zijn.

Wat zijn de voordelen van huisoppas?

De voordelen van huisoppas zijn:

  • De preventieve werking van het permanent bewoond zijn van het huis.
  • De verzorging van de dieren zoals ze dat gewend zijn en het dus vertrouwd voor ze is.
  • Verzorging van de tuin.

Huizenoppas gezocht?

Op zoek naar huizenoppas? Een (tijdelijke) oppas voor uw huis, dier en/of kind. U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.