Huisoppas

Ontzorgen door Home Care Huisoppas en Huisdierverzorging.
Met vakantie, weekendje weg of zakenreis, voor korte of langere tijd van huis betekent vaak een hoop geregel met oppas en voor de verzorging van de dieren.
Zelf een geschikt persoon vinden via advertentie of zelfs binnen de eigen familie of kennissenkring is vaak best lastig.

Wat mag je verwachten of kun je eisen van een hulpvaardige kennis of familielid.
Goede afspraken maken over wat er zoal moet worden gedaan of juist gelaten moet worden.
Zoals bij de verzorging van de dieren, zoals ze dat gewend zijn voor wat betreft vaste tijdstippen van voeren, uitlaten en aandacht geven.

Afspraken over huishoudelijke werkzaamheden.
Schoonhouden, stofzuigen, planten water geven en eventueel de tuin bijhouden, gras maaien etc.
Geen visite ontvangen, vreemden toelaten.
Niet de hele dag of niet langer dan ‘zoveel’ uur achtereen afwezig zijn.
Alles goed geregeld met verzekeringen in geval van schade.
Beloning, vergoeding voor de oppasser.
Is er direct geschikte vervanging beschikbaar als door ziekte of andere overmacht de oppasser genoodzaakt is direct te stoppen met oppassen.

Wij nemen u veel zorgen uit handen. Gedurende de gehele oppasperiode houdt Home Care contact met de homesitter(s) en is medeverantwoordelijk (zie bemiddelingsopdracht) voor het uitvoeren van de opdracht.
Het geeft u vast en zeker een goed gevoel dat Home Care altijd voor u klaar staat, ook voor spoedopdrachten of in noodgeval.
Telkens weer even simpelweg Home Care inschakelen!

Bij huisoppas is het belangrijk dat je absoluut een goed gevoel hebt bij degene die op je huis past. Je moet echt een klik voelen met de mensen die je toch min of meer in je privacy toelaat en waar je wellicht ook nog ‘ns je dieren aan toevertrouwt. Om met een goed gevoel van huis te kunnen gaan moet je dan wel de mensen hebben waar je je in dat opzicht helemaal zeker bij voelt. Alles valt of staat immers met de persoon van de homesitter, ook het succes van Home Care Huisoppas!

Al ruim 37 jaar ervaring met huisoppas

Home Care is in 1983 door Hans Verhallen (politie- dierenbescherming- en beveiligingsachtergrond) als eerste woningoppas dienst gestart en is met ruim 37 jaar ervaring de langst bestaande organisatie voor werving en selectie van homesitters en voor bemiddeling in huisoppas.

Home Care kan bouwen op een ruim bestand aan zorgvuldig geselecteerde, voornamelijk vijftigplus echtparen. In geval van ziekte of ander overmacht van huisoppasser regelen we direct, nog dezelfde dag, vervanging. Het oppassen en de zorg voor uw dieren gaan dus onverminderd door. Home Care regelt de afhandeling met de verzekering ingeval van eventuele schade als gevolg van het oppassen.

Vanzelfsprekend gaat woningoppas gepaard met strikte regels en afspraken en is en blijft Home Care Huisoppas medeverantwoordelijk voor het hele traject en houden we gedurende de gehele oppasperiode contact met de homesitter.

Met Home Care Huisoppas en dierenverzorging ga je ontspannen met vakantie, wetende dat je woning en dieren in goede handen zijn.

Wat zijn de voordelen van huisoppas?

De voordelen van huisoppas zijn:

  • De preventieve werking van het permanent bewoond zijn van het huis.
  • De verzorging van de dieren zoals ze dat gewend zijn en het dus vertrouwd voor ze is.
  • Verzorging van de tuin.

Huizenoppas gezocht?

Op zoek naar huizenoppas? Een (tijdelijke) oppas voor uw huis, dier en/of kind. U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

HOME CARE HUISOPPAS AL 37 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.