Dankbrieven huisoppas en huisdierverzorging

Huisoppas Goirle, 4 januari 2016

Heel erg bedankt! Voor de goede zorgen voor ons huis, tuin en huisdieren door Jean en Jaap Neels. Wij kwamen met plezier weer terug in ons huis.

Bedankt en tot 'n volgende keer.

Joost, Natascha Trudy en Kim


 

Huisoppas Helmond, 10 januari 2016

Geachte mevrouw Jacobs,

Wij hebben Chapra en Zoï 'super' teruggezien. Hartelijk dank voor de goede zorgen. Wij hopen dat u het ook fijn vond.

Hartelijke groeten, Marina


Huisoppas Heemstede, 16 februari 2001

Lieve Hans en Marijke,

Schandalig laat willen Siep en ik jullie bijzonder hartelijk danken voor de gezelligheid die jullie in huis hebben gebracht toen wij naar Australië waren. De kinderen vonden het enig en de prachtige kunstwerken die ze gemaakt hebben koesteren wij!

Mede dankzij jullie lieve zorgen is onze vakantie een groot succes geweest. Wij hopen van harte dat jullie misschien een volgend keer weer bij ons zullen willen komen?!

Heel veel liefs en nogmaals heel veel dank.

S. en Y. van L.


Huisoppas Valkenswaard, 4 juli 2001

Beste heer Verhallen,

Uw telefoon is de hele tijd in gesprek vandaar dit mailtje. Ik wil alleen nog even zeggen dat wij een heerlijk weekend hebben gehad en dat onze kinderen in goede handen waren bij het echtpaar Pieren. U heeft inderdaad niets te veel gezegd; zij waren zeer vriendelijk, betrouwbaar, netjes en -met name belangrijk- actief met de kinderen. De kinderen waren alle dagen op pad met fietsen, picknicks, speeltuin enz. en hadden het zover wij kunnen beoordelen heerlijk gehad.

Nog heel erg bedankt voor de roos, heel attent!

Groet,

J.D. 


Huisoppas Zelhem, 9 april 2000

Beste Hans,

We zijn nu een dikke week terug en hadden enkele dagen nodig om de "jetlag" te overwinnen. Nu is echter ons huiselijk en hondenleven weer op gang gekomen! We willen jou en je organisatie hartelijk dank zeggen voor de uitstekende wijze waarop alles is verlopen, dankzij de voortreffelijke wijze waarop de familie Schut zich van haar taken heeft gekweten. Met name (zoals je weet een zeer belangrijk punt voor ons) het feit dat de honden wel blij waren om ons te zien, doch weer niet overdreven luidruchtig in hun begroeting. Dat is voor ons het beste bewijs dat ze hun hondenvakantie als zeer goed hebben ervaren. Wij zijn dan bij thuiskomst wel welkom ('hopen" we) doch als onze afwezigheid wat langer had geduurd was het ook goed geweest wat hen betreft! De hondjes hebben nog een dag of twee bij de voordeur "op de uitkijk gelegen" in afwachting van de terugkomst van Wim en Corrie Schut! 

Zo zie je maar.

Nogmaals hartelijk dank.

Groetjes aan allen,

M. en L. 


Huisoppas Zuid-Beijerland, 10 juli 2000

Geachte heer Verhallen,

Vorige week hebben de heer en mevrouw Alferink op ons huis en onze hond gepast. Het bleek even een vraagteken, of de hond, de toegang tot het huis zou toestaan - in overleg met elkaar waren wij immers al vroeg in de ochtend vertrokken - maar na enkele minuten herkende de hond deze mensen. De heer Alferink maakte alles goed met een koekje.

Wij zijn uiterst tevreden over deze mensen en hebben zeker de indruk, dat onze hond deze mening deelt. Toen wij zaterdag aankwamen, was alles keurig opgeruimd en zelfs hadden zij het linnengoed gewassen en gestreken. Namens Home Care hadden zij bovendien voor een roos gezorgd: het was een fleurige thuiskomst.

Wij boden hen nog aan om een drankje te blijven drinken, maar mevrouw Alferink merkte op, dat wij pas écht thuis waren, als zij zelf naar huis waren. Dat vonden wij heel goed van haar ingevoeld.

Mogen wij u danken voor de oppasbemiddeling in deze en mocht weer een moment zich voordoen, dan zullen wij graag van uw diensten gebruik maken.

Met vriendelijke groet,

Familie R-J.


 

 

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.