Dankbrieven huisoppas en huisdierverzorging

Huisoppas Waalwijk, 3 december 2015

Beste heer en mevrouw Thijssen,

Bij deze willen we u nog hartelijk bedanken voor alle goede zorgen. De kinderen hebben het fantastisch gehad. Ze waren zéér over u te spreken. Ook de dieren waren goed verzorgd. We hopen dat u nog 'n keer wilt oppassen.

Groeten, Jacqueline, Pieter, Victoria en Valerine


Huisoppas Eindhoven, 17 augustus 2012

Beste meneer Verhallen,

Dank voor uw briefje. Het oppassen door meneer en mevrouw Lodema is uitstekend bevallen.

De poesjes en het huis zagen er perfect uit. Het is voor ons voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groeten, A. van G.


Hondenoppas Oisterwijk, 15 april 2015

 Beste meneer en mevrouw Van den Bosch,

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen voor onze hondjes en huis. Het is heerlijk om met een gerust hart van huiis te gaan. Ik hoop dat jullie je thuis hebben gevoeld in ons huis en het weer mee geholpen heeft.

We bellen gauw, hartelijke groeten, Sabine


Huisoppas Tilburg, 14 mei 2014

Beste meneer Verhallen,

Ik moet u zeggen dat we zeer onder de indruk zijn van hoe we ons huis aantroffen. Het was echt een geweldig thuiskomen. Alles stond er zo mooi bij. Ze hadden zelfs dingen gerepareerd en overal leuke bloemetjes neer gezet. Het was echt een feest. Marian had boodschapjes gedaan. Dat was erg fijn daar het Pinksteren was! ik had daar heheel niet aangedacht. Ze zijn super georganiseerd, aardig en fijne mensen. Hartelijk dank en ik hoop dat ze nog wel een keer willen komen!

Hartelijke groet, Pauline B.


Huisoppas, Oisterwijk, 27 mei 2010

 Goedenmorgen meneer Verhallen,

Wat een geweldige mensen Bep en Han Dik, we waren heel blij met ze! Betere mensen had ik niet kunnen hebben! Bedankt voor uw bemiddeling, kom gauw weer bij u terug!

Met vriendelijke groeten, D.V.


Huisoppas Brasschaat, 29 november 2011

Geachte heer Verhallen,

Langs deze weg wil ik u danken voor de introductie van het echtpaar Gramberg voor het oppassen van Lola en het huis. 

Lola zag er fantastisch uit en gezien haar gedrag kon ik merken dat ze het bijzonder fijn vond met Reinie en Rob. Ook het huis is in de puntjes achtergelaten. De werkster Eva die zaterdag kwam is weer gelijk vertrokken omdat er niets in het huis schoon te maken was, zo goed werd alles onderhouden.

Met vriendelijke groeten,

T. J.


Huisoppas Bussum, 29 augustus 2011 

Hoi Monique,

Het was heerlijk thuiskomen in zo een opgeruimd huis en weten dat alle diertjes het naar hun zin hebben gehad. Ik kon goed merken dat Sushi me wel gemist had, maar dat ze het uitstekend naar haar zin heeft gehad. Geen probleem dat jullie al weg waren, wilde jullie alleen nog persoonlijk bedanken. Jullie hadden niets hoeven aanvullen hoor (bier en koffie)...maar bedankt voor alles en bedankt voor de bloemen. 

Nogmaals bedankt,

Groetjes, E. en R.


Huisoppas Amsterdam, 31 mei 2011

Geachte Heer Verhallen,

Inmiddels zijn we al weer geheel geacclimatiseerd na onze meer dan fantastische vakantiereis naar Indonesië. Vijf en twintig dagen mochten wij via uw oppasbemiddelingsbureau de familie Minkels als oppas voor huis, telefoon en hond in onze woning hebben.

Wij troffen bij thuiskomst de gehele situatie perfect aan en waren uiterst tevreden over de wijze waarop de familie Minkels zowel privé als zakelijk, heeft afgewikkeld.

Uw attentie in de vorm van een welkom-roos hebben wij bijzonder op prijs gesteld mede een bos bloemen van de familie Minkels.

Waar dan ook zullen wij uw bureau van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groeten,

Warris Assuranties


Huisoppas Amersfoort, 25 augustus 1992

Dear Hans,

I just returned  from holiday and want to thank you for introducing me to Johan and Margriet N., what a lovely couple, and they took great care of our cats!

Kind regards, S. W.


Huisoppas, Lopik, mei 2005

Geachte heer G.J.J. Verhallen,

Deze zomer is het 10 jaar geleden dat de heer en mevrouw Oostdijk voor het eerst bij onze afwezigheid voor het huis en de dieren kwamen zorgen. Binnenkort zal dat voor de 40e (!) maal gebeuren en dat met veel liefde en zorg. Wij willen dit graag vieren en nodigen U daarom uit voor een diner in restaurant Het Raadhuis van Goudriaan te Goudriaan op 5 juni a.s. om 19.00 uur.

A.F. B.


Huisoppas Zeist, 12 februari 1996

Geachte heer Verhallen,

Het oppassen door de heer en mevrouw J. Foppele is naar volle tevredenheid verlopen. Uw kunt hun ervaring met het oppassen op onze twee kinderen, (grote)hond en huis verder als referentie gebruiken.

Voor ons is deze huisoppasformule erg prettig, en hopen er nog eens op terug te kunnen komen,

Met vriendelijke groet,

Drs. E.E. H.


Huisoppas, Oisterwijk, 10 januari 2012 

Beste heer Verhallen,

Wij zijn meer dan tevreden over Miel en Thea Blok die de afgelopen twee weken op ons huis en de hond hebben gepast! Het voelde heel vertrouwd en alles zag er goed uit toen we weer terug kwamen.

Heel veel dank voor uw bemiddeling!

Patrice L.


Huisoppas Arnhem, 22 november 1993

Geachte heer Verhallen,

Home Care Huisoppas heeft op de valreep van ons vertrek naar de Verenigde Staten van Amerika een voortreffelijke product geleverd.

Bij het naderen van ons vertrek waren wij met zorg vervuld omdat wij ons huis vijf weken onbeheerd zouden achterlaten en geen goede oplossing hadden voor dit probleem totdat wij door kennissen op uw oppasorganisatie werden gewezen.

In een korte tijdspanne van enkele dagen hebt u die zorg bij ons volledig weten weg te nemen door ons een op onze wensen en eisen aangepaste huisoppas aan te bieden.

Na terugkomst hebben wij ervaren dat in de naam van Home Care Huisoppas geen woord teveel wordt gezegd. De heer en mevrouw Berkouwer hebben op uitstekende wijze op onze spullen en onze hond gepast. Wij troffen ons huis bij terugkomst in onberispelijke staat aan en onze hond in blakende gezondheid.

Voor uw goede zorgen en de regelmatige terugkoppeling op de oppas tijdens onze afwezigheid, zeggen wij nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,

E.F. M.


Huisoppas Amsterdam, 29 februari 2000

Geachte heer G.J.J. Verhallen,

Wanneer je aan de andere kant van de wereld vertoeft, is het een zeer gerust stellende gedachte te weten dat je huis en haard in goede handen zijn. Dit temeer daar de criminaliteit in ons land aanzienlijk sneller groeit dan het inzicht hoe en de wil om er daadwerkelijk iets aan te doen.

Inmiddels zijn wij terug. Het Home Care-paar heeft zich inderdaad op voortreffelijke wijze van zijn taak gekweten. Zelfs onze poes Dropje blijkt goed te zijn verzorgd en geknuffeld. Daarvoor onze welgemeende dank.

Ook uw oppasorganisatie heeft op passende wijze laten blijken een professionele regisseur te zijn. Daarvoor eveneens onze dank.

Het spreekt vanzelf dat wij gaarne weer een beroep zullen doen op Home Care Huisoppas. Binnenkort kunt u ons verzoek daartoe tegemoet zien. 

Nogmaals dank voor de voortreffelijke zorgen. Die zijn niet - zoals dat akelige modewoord dat te pas en vooral te onpas wordt gebezigd - optimaal, maar - beter nog - maximaal.

Met vriendelijke groeten,

G.J. E.


 Oppas dieren mei 2002

Geachte heer Verhallen,

Wij zijn inmiddels alweer een week thui s en nu wordt het hoog tijd u even te berichten dat alles prima is gegaan tijden onze afwezigheid. De heer en mevrouw Hoepel hebben zich uiterst zorgzaam betoond, niet alleen ten opzichte van onze dieren maar ook ten opzichte van het huis.Alles glom gewoon en zowel dieren als plante zagen er gezond en vrolijk uit. Ik kreeg van hen de indruk dat het verblijf in Den Haag ze goed was bevallen, evenals de functie van oppasser. ze toonde zich in ieder geval direct bereid om nog eens terug te komen. Maar het grootse compliment is dat ze door de strenge keuring van mijn hulp zijn gekomen. "Je had niet beter kunnen treffen" zei deze bij onze terugkomst. Rest mij alleen nog u te bedanken voor uw bemiddeling. Het was heerlijk om met een gerust hart op reis te gaan en bij terugkomst alles zo goed verzorgd terug te vinden. Een volgende keer doe ik graag weer een beroep op u.

Met vriendelijke groet, R.E. Den Haag


 Warmond februari 2007

Beste Hans,

Tijdens mij vakantie is alles onder leiding van Petra perfect verlopen!

Mevrouw M. Warmond


 Nunspeet oppas voor 2 honden 2009

Beste Anton en Wilma,

Nogmaals hartelijk bedankt voor de verzorgde oppas, het huis en de honden zagen er fanatstisch uit. De koelkast helemal te gek, dat ga ik zo houden Wilma, alle troep in de koelkast in de bijkeuken. Anton, nog bedankt voor de klussen en de auto geweldig!

We voelen ons wel schuldig dat we niet nog gezellig koffie hebben gedronken met jullie maar onze routine is geen koffie en even een paar uur slapen om de jetlag te verminderen. We waren ook redelijk op van de reis.

Enfin, hoop dat jullie je eigen huis ook weer fijn vinden en wellicht tot ziens.

C. en M. S.


 Oppas hond Aerdenhout 2008

Beste mevrouw en meneer Ruijs,

Middels dit kaartje willen we u nogmaals danken voor uw uitmuntende zorg voor onze Toby en het huis. Alles was zo perfect door u verzorgd dat het een genoegen was om weer thuis te komen. Graag tot een volgende keer. Fijne zomer.

Veel liefs Fam. B.

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.