Dankbrieven huisoppas en huisdierverzorging

 

Huisoppas Amsterdam, 10 januari 2012 

Beste heer Verhallen,

Wij zijn meer dan tevreden over Miel en Thea Blok die de afgelopen twee weken op ons huis en de hond hebben gepast! Het voelde heel vertrouwd en alles zag er goed uit toen we weer terug kwamen.

Heel veel dank voor uw bemiddeling!

Patrice L.


Hondenoppas Arnhem, 22 november 1993

Geachte heer Verhallen,

Home Care Huisoppas heeft op de valreep van ons vertrek naar de Verenigde Staten van Amerika een voortreffelijke product geleverd.

Bij het naderen van ons vertrek waren wij met zorg vervuld omdat wij ons huis vijf weken onbeheerd zouden achterlaten en geen goede oplossing hadden voor dit probleem totdat wij door kennissen op uw oppasorganisatie werden gewezen.

In een korte tijdspanne van enkele dagen hebt u die zorg bij ons volledig weten weg te nemen door ons een op onze wensen en eisen aangepaste huisoppas aan te bieden.

Na terugkomst hebben wij ervaren dat in de naam van Home Care Huisoppas geen woord teveel wordt gezegd. De heer en mevrouw Berkouwer hebben op uitstekende wijze op onze spullen en onze hond gepast. Wij troffen ons huis bij terugkomst in onberispelijke staat aan en onze hond in blakende gezondheid.

Voor uw goede zorgen en de regelmatige terugkoppeling op de oppas tijdens onze afwezigheid, zeggen wij nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,

E.F. M. 


Huisoppas Blaricum, 28 november 2010 

 Beste Anton en Wilma,

De koffers zijn uitgepakt, de vakantiewasjes gedraaid en de post verwerkt. Eigenlijk is het een rustige zondagmorgen zoals vele andere. Alsof we niet weg geweest zijn. We realiseren ons dat dit niet vanzelfsprekend is. Meestal staat het weekend van thuiskomen bol van "moetjes" om de boel weer op de gebruikelijke rit te krijgen. Honden ophalen, bedankrondje langs de kattenverzorgster, het huis opstoken, de tuin doorworstelen vanwege het achterstallig onderhoud, boodschappen en een bos bloemen halen om het thuis-gevoel weer op te roepen.

Niets van dat alles was nodig. Dat is nog eens thuiskomen...

Anton en Wilma, uit de grond van ons hart: Bedankt!

Gisterenochtend bij daglicht zagen we pas hoe perfect de tuin er uit ziet; in huis alles spic en span, de honden glommen ons tegemoet, volgens mij heeft u zelfs onze auto gewassen. Het kippenhok heeft een dakje gekregen, notenboom is geplant, de hekkenboer heeft u achter z'n vodden aan gezeten, onze zoon heeft heerlijk meegegeten en is gastvrij ontvangen, de koelkast gevuld met de eerste behoeften, een verse bos bloemen op tafel... Wat een fijne thuiskomst en wat een feest om te merken dat hier alles heeft doorgedraaid terwijl wij ongestoord hebben genoten van onze vakantie.

Heer Verhallen, we plaatsen u in de cc om te laten weten dat alles boven verwachting goed verlopen is. Dit was voor ons de eerste keer en eerlijk is eerlijk, het was best even gek om alles wat je lief is achter te laten en te vertrouwen op relatief "vreemden". Maar deze ervaring zorgt ervoor dat we niet anders meer zouden willen. Uw backup op de achtergrond geeft voor ons de zekere meerwaarde voor het geval er iets onverwachts gebeurt en de oppassers onverhoopt weggeroepen zouden worden. Kortom: u heeft er een tevreden klant bij.

Graag tot een volgende keer en nogmaals: BEDANKT voor alles!

B.J. W. en N. F.


Huisoppas Breda, 18 october 2011

Dank u wel voor de zeer snelle service.

E. van D.


Huisoppas Wassenaar, 29 februari 2000

Geachte heer G.J.J. Verhallen,

Wanneer je aan de andere kant van de wereld vertoeft, is het een zeer gerust stellende gedachte te weten dat je huis en haard in goede handen zijn. Dit temeer daar de criminaliteit in ons land aanzienlijk sneller groeit dan het inzicht hoe en de wil om er daadwerkelijk iets aan te doen.

Inmiddels zijn wij terug. Het Home Care-paar heeft zich inderdaad op voortreffelijke wijze van zijn taak gekweten. Zelfs onze poes Dropje blijkt goed te zijn verzorgd en geknuffeld. Daarvoor onze welgemeende dank.

Ook uw oppasorganisatie heeft op passende wijze laten blijken een professionele regisseur te zijn. Daarvoor eveneens onze dank.

Het spreekt vanzelf dat wij gaarne weer een beroep zullen doen op Home Care Huisoppas. Binnenkort kunt u ons verzoek daartoe tegemoet zien. 

Nogmaals dank voor de voortreffelijke zorgen. Die zijn niet - zoals dat akelige modewoord dat te pas en vooral te onpas wordt gebezigd - optimaal, maar - beter nog - maximaal.

Met vriendelijke groeten,

G.J. E.


Huisoppas het Gooi, 10 augustus 2010

Beste meneer Verhallen,

Wij zijn net terug van onze vakantie. Dhr. en mevr. Dik waren de eerste twee weken in ons huis, later was mijn moeder er. Alles is prima verlopen. Ik ben mevrouw en meneer Dik erg dankbaar voor alle sproei activiteit die ze gedaan hebben toen het zo warm was en een enorme grasmaai actie voor ze weggingen, de tuin stond er nog prachtig bij! Ik heb begrepen dat onze hond het ook erg naar haar zin heeft gehad, fijn! 

We doen in de toekomst weer graag een beroep op Uw hulp om oppas voor huis en hond te vinden!

Vriendelijke groeten,

Anne-Marie H.


 

 

 

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.