Dankbrieven huisoppas en huisdierverzorging

Huisoppas Oisterwijk, 25 september 2011

Beste Hans,

We zijn inmiddels weer weer even thuis na een kleine week Spanje en het vertrouwen in de familie Anton en Wilma de Graaf was absoluut terecht. We hebben heel goed contact met beiden gehad en zij gaven ons het gevoel het fijn te vinden in ons huis en met onze honden te zijn.

We hebben daardoor met een gerust hart het huis achter kunnen laten en waren dan ook blij verrast dat alles er zo goed en opgeruimd uit zag toen we thuiskwamen. We verheugen ons ook op de familie Heusinkveld, die nu a.s. donderdag starten bij ons. Zij zullen hier wat langer zijn en ook in hen hebben wij het volste vertrouwen na de eerste indruk. Het weggaan en de lieve honden achterlaten blijft een moeilijk moment voor mij, maar ook ik begin het nu te "leren" met het feit dat we zulke goede mensen om ons heen hebben.  

Mede dankzij jouw enorme inzet kunnen wij nu ons werk in Spanje opbouwen en met de juiste aandacht uitvoeren.

Dank aan jou en natuurlijk aan de lieve Anton en Wilma voor de afgelopen week.

Hartelijke groet,

M. de H.


Huisoppas Ferwert, Friesland, 13 september 2011

Beste meneer Verhallen,

Heel hartelijk dank voor het prachtige bloemstuk t.g.v. onze 100ste aanvraag voor oppas. We waren zeer verrast. Niet alleen bedankt voor de prachtige bloemen, maar zeker ook voor al die jaren dat U zorgde voor de geweldig lieve mensen die op ons huis en onze huisdieren pasten. 

Onze volgende reis is nog niet helemaal zeker, maar we zullen ook dan weer graag van uw Home Care Huisoppas gebruik maken.

Met vriendelijke groet,

K. en E.


Huisoppas Bloemendaal, 30 mei 2011

Geachte heer Verhallen,

Het is de afgelopen 4 weken weer uitstekend gegaan met de fam. Roeters v.d. Berg; uitstekende oppassers!

Met vriendelijke groet,

M.J.B.


Huisoppas Maasland, 2 november 2009

Geachte heer Verhallen, beste Hans,

Zaterdag zijn wij teruggekomen uit de USA en werden zeer hartelijk welkom geheten door de familie Walraven. De hond was vrolijk, het huis zag er piekfijn uit en Ineke en Willie gaven aan dat we nog wel een tijdje hadden mogen wegblijven.

Het is ons uitstekend bevallen, deze homesitters. We hadden dit 'experiment' ook niet beter kunnen plannen, want de schilder was niet klaar en er moesten ook nog ramen worden vervangen. Alles werd prima opgevangen.

Kortom: een ervaring die voor herhaling vatbaar is, en dan wel met deze geweldige mensen. Hartelijk dank voor de goede 'match'.

Met vriendelijke groet,

A. en L. W.


Huisoppas Boxtel, 12 augustus 2012

Geachte heer Verhallen,

Dank voor uw brief en roos bij thuiskomst van een heerlijke vakantie. Deze vakantie was ook mede heerlijk omdat er heel erg goed op de katten en het huis is gepast door Willem en Anny. Het is allemaal prima verlopen en de katten zijn uitstekend verzorgd en ik kon merken dat ze veel aandacht hadden gehad. Mijn hulp was geweest tijdens de vakantie maar de oppas heeft alles heel erg netjes achtergelaten tot en met het wassen van de gebruikte handdoeken. Er stond zelfs een bloemetje voor me klaar. Ik begreep dat zij het ook erg naar hun zin hebben gehad en genoten van de katten, het huis en de omgeving.

Ook van uw kant was alles prima geregeld. Ik blijf graag een beroep op u doen en liefst op dit echtpaar want die zijn uitstekend bevallen. 

Vriendelijke groeten,

A. M.


Huisoppas Laren, 1 juni 1992 

Geachte heer Verhallen,

Mede namens mijn vrouw zeg ik U hartelijk dank voor Uw vriendelijke attentie, in de vorm van een roos. Tevens wil ik U hierbij kennis geven van onze grote genoegdoening met de perfecte wijze, waarop de familie van Diepen gezorgd heeft, tijdens onze vakantie. Voor ons huis, onze honden en niet in de laatste plaats voor onze tuin, die er bij onze thuiskomst fraaier bij lag dan ooit tevoren en waarbij de heer en mevrouw van Diepen zich geen enkele moeite hebben gespaard.

Ik kan dan ook een ieder de familie van Diepen van harte aanbevelen voor Home Care Huisoppas. U kunt van dit schrijven gebruik maken voor eventuele referentie.

Hoogachtend,

J.C. W.


Huisoppas Kekerdom, 3 november 1997

Geachte heer Verhallen,

Bij deze een klein berichtje over het huisoppas-weekend bij ons. Voor alle partijen toch een moeilijke opdracht:2 redelijk beweeglijke jongens 8 en 10 jaar; 2 vissen; 2 woestijnratjes; 4 honden (grote); 2 koeien; een groot terrein om op te passen. Contact, kennismaking en contract, alles binnen drie weken.

Conclusie: een beter echtpaar dan de heer en mevrouw de Vink hadden wij ons niet kunnen wensen. Het waren de perfecte mensen voor bij ons.

De kinderen waren en zijn nog steeds dolenthousiast en zij hebben ons al ingefluisterd dat de eerstvolgende keer dat wij weer weggaan het prima is als er weer een oppas komt, maar dan wel de heer en mevrouw Vink.

Ook wat betreft de diergaarde is alles prima verlopen, gelukkig waren mijnheer en mevrouw de Vink ook tevreden over de voorbije dagen en gingen zij thuis van de welverdiende rust genieten.
Het valt natuurlijk niet meer om ineens weer zoveel leven om je heen te hebben, als je zelf al een tijdje uit de kleine kinderen bent.

Bij deze wil ik U nogmaals hartelijk danken voor de perfecte oppasbemiddeling en complimenteren met de uitstekende aanpak en mensenkennis die dit met zich meebrengt.

Met vriendelijke groeten,

I.W.M. M-S.


Huisoppas Vogelenzang, 5 oktober 1990

Lieve Bea, Dierbare Buurdame,

Had je je kunnen indenken dat je van je buurman in andere vorm dan een rijmpje, - het oude zwak -, antwoord zou krijgen op je vraag omtrent naam en adres van de Heer Verhallen, die onder de naam Home Care voor vele bekenden Ć©n voor ons optreedt bij het recommanderen van echtparen die tegen een kleine vergoeding bereid zijn op te passen in de huizen van diegenen die bijvoorbeeld tijdens een vakantie afwezig zijn.

Wij hebben met de Heer Verhallen een prettig contact; je weet dat we veel weg zijn en dat ons huis in Vogelenzang in vol vertrouwen wordt achtergelaten door ons in handen van diegenen die door de Heer Verhallen daarvoor werden geselecteerd.

       Er zorgt een meneer in Rosmalen

dat bij U boeven en vandalen
en 't overig gespuis
niet de boel uit Uw huis
zo effetjes weg komen halen.

 vaak vergallen roof en diefstallen

vakanties in tal van gevallen;
is Uw huis en Uw haard
en Uw poes U wat waard,
neem contact met Home Care - Verhallen
Harald G. Th. C.
Huisoppas Haaren, 24 october 2008 
Geachte heer Verhallen, beste Hans
Ik dank je voor de snelle reactie en de toelichting op de correcte werkwijze van Home Care Huisoppas.

Met vriendelijke groet,

Schretlen Estate Management Services B.V.

Jan van het Hof

Senior Vermogensplanner


Huisoppas Schijndel, 23 augustus 1989
Geachte heer Verhallen,
Wat een fijne thuiskomst na een heerlijke vakantie. De honden, het huis en de zaak, alles prima in orde. Bij een volgende gelegenheid willen wij graag weer van uw huisoppasdiensten gebruik maken.
Met dank en vriendelijke groeten,
J.F.A.M. Mulder, Mulder Assurantiƫ
Huisoppas Belgium, 29 augustus 1994 

Dear Mr. and Mrs. Aerts,

This is just a small note to say how much we appreciated the marvelous way you took care of Oscar and our house. Oscar still misses you! The house sparkled. The garden was beautifully groomed.

The grass was not only cut but somehow you even changed the weather and made it rain which turned the grass green. It was a pleasure to come home. We just hope that you enjoyed your stay in Belgium and that someday you would like to return. Please let us know whenever you come to Brussels, we would like to say thank you over a coffee.

Take care and look forward to seeing you both soon again.

Warm regards,

Mac, Gerry, Alec and Oscar van Gelder 


 

HOME CARE HUISOPPAS AL 35 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.