Housesitting / Home and Dog Caring during Christmas - New Year, 5 january 2016

 Dear Mr. Verhallen,

We should like  to thank you very much for recommending Ms. en Mr. van den Bogaert who looked very well after our dog and house during our absence. Once again we could leave for vacation without any preoccupation whatsoever, knowing that everything was taken care of by Ms. and Mr. van den Bogaert.

A big thank you for having established this contact and all the best for a prosperous New Year!

Best regards

Sincerely yours G. and F.


Huisoppas, Tull en 't Waal, 21 augustus 1999

Geachte heer Verhallen,

Graag wil ik uw organisatie bedanken voor de bemiddeling bij het vinden van een oppas voor onze huisdieren tijdens onze vakantie. De heer en mevrouw Van den Berg hebben uitstekend voor de dieren (en voor ons huis) gezorgd. Zelfs de hond die zich nogal eens onvriendelijk toont naar vreemden was niet bij de heer Van den Berg weg te slaan. Mevrouw Van den Berg zat ons bij thuiskomst met koffie en gebak op te wachten en de bloemen stonden op tafel. Kortom, we konden heerlijk rustig van onze vakantie genieten, wetend dat thuis alles goed verzorgd was, en kwamen thuis in en opgeruimd huis met een tuin die ook niet meer gemaaid hoefde te worden.

Voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

M.S.C. van H. 


Huisoppas en verzorging huisdieren, Amsterdam, 6 april 1997

Lieve oppassers,

Floris ontsnapte dinsdagmiddag en liep klaaglijk mauwend een rondje om het huis. Teleurgesteld kwam hij even later weer binnen. We hadden het vermoeden dat hij naar jullie zocht want Birmanen hechten zich aan mensen.

Wat zagen ze er allemaal goed uit! Wat heerlijk dat we de vier dieren zo onbezorgd bij jullie kunnen achterlaten. Ik zie het ook aan hun gedrag. Ze hebben zich op hun gemak gevoeld bij jullie. Heerlijk om zulke pleegouders te hebben!

Ik had voor jullie een ragdun katoentje meegebracht uit India. Het is een sari zoals alle vrouwen daar dragen. In Holland onbruikbaar natuurlijk, maar misschien een leuk stofje om tafellaken of kussentjes uit te maken. Ik moest kiezen uit wel honderd kleuren en tekeningen, maar heb zonder aarzelen de zonnebloem gekozen omdat jullie hier het zonnetje in het huis zijn geweest toen we er niet waren.

We hebben helemaal geen vragen meer! Jullie hebben het zo keurig achtergelaten dat we ook niets kwijt zijn. Wees er maar van overtuigd dat we weer naar jullie zullen vragen als we oppas nodig hebben! heel erg bedankt voor alle goede zorgen en veel lieve groeten, ook van mijn man, die ook een klein souvenirtje voor jullie in het pakje heeft gestopt.

L. S.


Huisoppas Schijndel, 17 mei 1989

Beste Hans,

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de bemiddeling in de oppas van onze kinderen Jeroen, Ellen, en Vera tijdens onze reis naar Marokko.

Femmy en Fons Hellings hebben de zaken in één woord prima voor elkaar gekregen. Na de kennismakings gesprekken met hen, gingen we voor de eerste keer echt met een gerust hart op weg. Terug gekomen troffen we het "thuisfront" aan op een manier die onze verwachtingen zelfs ver overstegen.

De kinderen waren dol enthousiast, het huis was netjes aan kant, er stond een prachtige roos van Home Care te wachten en in alle rust konden we de wederzijdse ervaringen uitwisselen. Femmy en Fons waren een echte lieve oma en opa geweest voor de kinderen, ze hebben uitstekend gezorgd voor de kinderen en hebben de kinderen onvergetelijke dagen bezorgd. De klap op de vuurpijl kwam nadat de kinderen Femmy en Fons hadden weggebracht naar de bus. Ellen in tranen, ze miste Femmy en Fons nu al, ze hadden moeten blijven. De andere twee hadden ook grote moeite hun tranen te bedwingen.

Als we een volgend keer weer een aantal dagen weg moeten, dan zullen we zeker weer een beroep op je doen. Nogmaals Bedankt en tot ziens.

A. en C. 


 Oppas Arnhem november 1988

Geachte heer Verhallen,

De koffers opgeborgen hebbend en weer enigzins meelopend in de tredmolen van alle dag, ervaren wij de sensatie van een soort wonder te hebben mogen beleven. Zo maar er op uit, met have en goed in veilige handen. Niets dan lof voor uw wijze van bemiddelen, alsmede voor uw keuze van oppas. Wij hebben het echtpaar van Roozendaal leren kennen als bijzonder fijne mensen. Scherpe observatie leerder dat ook onze honden buitengewoon ingenomen waren met hun tijdelijke baas en bazin. Rest ons u te danken voor de goede zorgen en voor de welkomst-roos. Het is niet aléén uit eigenbelang dat wij uw onderneming Home Care een flinke bloei toewensen.

Hoogachtend, A.J.H. Arnhem

 

 

HOME CARE HUISOPPAS AL 37 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.