Paarden oppas

Ook als u er even niet bent wilt u het allerbeste voor uw paard. De paarden oppas service van Home Care Huisoppas is dan de ideale oplossing.

Uitsluitend paarden oppas met ervaring

Paarden zijn van nature vriendelijk, maar kunnen in sommige gevallen vijandig reageren. Als je niet zeker bent van het temparament van een paard is grote voorzichtigheid geboden. Een goede paarden oppas weet hier alles van. Mensen met ervaring en liefde voor paarden halen, naast de nodige werkzaamheden en grote verantwoordelijkheid die er mee gepaard gaan, veel ontspanning en plezier uit de oppas voor een paard.

Het zal duidelijk zijn dat als het gaat om het oppas van iemand anders paard het hebben van ruime ervaring absoluut noodzakelijk is. Home Care Huisoppas zet dan ook uitsluitend homesitters voor paarden oppas in die overtuigend kunnen aantonen dat zij over die ervaring beschikken.

Op zoek naar een paarden oppas?

Op zoek naar oppas voor uw paard? U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

Referenties

Home Care heeft de afgelopen ruim 35 jaar een uitgebreide lijst met referenties opgebouwd. Deze lijst is op aanvraag beschikbaar.

Verzorging van paarden

Lees meer over de dierenoppas service van Home Care.

HOME CARE HUISOPPAS AL 37 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.