Kattenoppas

Anders dan honden zijn katten in het algemeen meer zelfstandig en eigenzinniger, maar niet minder aanhankelijk. Er zijn echte ‘knuffelkatten’ maar ook katten die meer op zichzelf zijn. Home Care Huisoppas heeft veel oppassers die graag voor katten zorgen.

Voor katten geldt nog meer dan voor honden, dat het tijdelijk plaatsen in een pension geen ideale oplossing is. In een pension zullen katten eerder gestrest zijn doordat zij uit hun vertrouwde domein worden gehaald.

Vanzelfsprekend heeft Home Care Huisoppas mensen die met ervaring en liefde voor katten zorgen. Home Care regelt kattenoppas aan huis zodat uw kat in deze eigen vertrouwde omgeving blijft. Daarnaast geeft de homesitter de persoonlijke aandacht en liefde die uw kat nodig heeft.

Kattenoppas aan huis gezocht?

Op zoek naar oppas voor uw kat of poes? U kunt contact met ons opnemen via 073-5214362, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier op deze website.

Referenties

De afgelopen ruim 35 jaar heeft Home Care Huisoppas een uitgebreide lijst met referenties oppas voor katten opgebouwd. Deze lijst is op aanvraag beschikbaar.

Lees meer over de dierenoppas service van Home Care.

HOME CARE HUISOPPAS AL 37 JAAR THUIS IN OPPAS VOOR UW HUIS EN HUISDIEREN 

Hans Verhallen | Home Care Huisoppas | Kattenbosch 73 | 5243 SH Rosmalen | tel. 073-5214362 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.